Раскошни вкусови од Крашовата ризница за најубавите празници

Дарувањето на саканите носи посебна топлина во најубавиот дел од годината. Малку кој подарок, како чоколадните слатки, стасува право до срцата на оние кои ги сакаме.

Складните вкусови на најпознатите Kraš пралини оваа година создаваат и посебна визуелна композиција. Истовремено се совршено споени, а одвоено препознатливи, Bajadera, Griotte и Fontana ја раскажуваат најубавата новогодишно-божиќна приказна и носат волшебни чоколадни моменти и овие празници. 

Kraševe praline

Најсјајна ѕвезда во овогодинешниот празничен асортиман на пралини е Bajadera-та. Нејзиното ново пакување во форма на книга крие историја и приказна за безвременски десерт. Приказната која оживува секој пат кога Bajadera станува дел од нашите животи,кога учествува во семејните дружења и прослави,покажува љубов и благодарност, честита родендени.

Bajadera

За вас подготвивме и посебни новогодишни пакетчиња со кои ќе го израдувате вашето семејство  или пријателите овие празници. Сите пакетчиња, како и нивната содржина,можете да ја погледнете тука.

Paketce

Во нашата богата понуда подготвивме за секого по нешто, но да не набројуваме понатаму, посетете не во најблиската продавница и сами уверете се во нашата богата понуда.