Нови Dorina čokoterapiја 3во1 – карамел микс и чокомикс

Докажано е дека чоколадото го подига расположението и создава чувство на среќа, а кога е во прашање совршеното тројство – совршена комбинација на три вида чоколадо – чокотерапевтското дејство е загарантирано!

Новата палета на Dorina čokoterapijа се состои од две чоколади – чоко микс и карамел микс.

Dorine 3u1

Dorina čokoterapija 3во1 – карамел микс има дно од фино топливо млечно чоколадо збогатено со паста од лешник и коцки на темно и бело чоколадо со карамел. Dorina čokoterapija 3во1 – чоко микс има дно од темно чоколадо со повеќе какао, а на површината се менуваат коцки од бело и млечно чоколадо.