Лажнен профил и претставување во име на Краш и Краш Македонија

Почитувани, профилот кој ве контактирал не е официјалниот профил на Краш Македонија. При било каква интеракција со лажниот профил, ние, Краш Македонија не сме одговорни. Бидете сигурни и не правите интеракција со лажни профили.