Известување за работно време

  • Бонбониера 1

ул. Македонија број 43/1, 1000 Скопје

  • Понеделник до Петок од 08-20 часот.
  • Сабота - од 10 до 18 часот.

  • Бонбониера 2

ул. Даме Груев број 3, 1000 Скопје

  • Понеделник до Петок од 08-20 часот.
  • Сабота - од 09-17 часот.

  • Бонбониера 5

бул. Партизански одреди, трговски центар Буњаковец, 1000 Скопје

  • Понеделник до Петок од 08-20 часот.
  • Сабота - од 08-16 часот.