Известување за испраќање слатки пакети Животинско Царство

Драги колекционери,

Ве известуваме дека наградната колекција (слатки пакети) за Животинско царство, поради високите температури ,не сме во можност да ја испраќаме преку пошта од јуни до септември  2022 година. Вашите награди може да ги подигнете во Краш продавниците, мапа со локации на продавниците може да ја најдете тука, пред посета на продавниците (поради достапност на пакетите)

топло препорачуваме телефонски да ја проверите состојбата во вашата најблиска Краш продавница.

Благодариме на разбирањето и довербата!

Ваш Краш