Dorina те носи во чокошопингтерапија

Учествувај во натпреварот и освои 100.000 ден. ваучер од  Skopje City Mall 

Со денешниот начин на живот, брза секојдневица, море од обврски и недостаток на слободно време, потребен ни е одмор на сите.  За одмор од хаотичното секојдневие потребна ни е храна за душа - чоколадо.

Чоколадото и шопингот заедно ја прават најдобрата терапија, а ние ја нарековме Dorina чокоШОПИНГтерапија. Затоа ти подаруваме 100.000 ден ваучер од Skopje City Mall! Пријави се, натпреварувај се и освои ден од соништата.

Како до вреден подарок?

1. На веб страницата www.kras.mk/mk/cokoshoppingterapija реши го забавниот квиз
2. Опиши ситуација во која најмногу ти требало чокотерапија
3. Впиши ги своите податоци
4. Чекај го извлекувањето

Уживај во Dorina чоколадите и чекај го извлекувањето на добитниците на подароци (бираме најкреативен одговор). Добитниците ќе ги објавиме на 13.05.2019 година.