Dorina Milky Mousse – воздушесто, кремасто и неодоливо ново чоколадо

Новостите од нашата чоколадна работилница носат кремаст,воздушест предзнак, а Dorina milky mousse е новото име за фино чоколадо полнето со лесен млечен мус. 

Ако сте љубител на лесни, чоколадни ноти, секоја коцка чоколадо ќе ви биде лесен, пенаст крем кој се топи во уста. Со ова чоколадо секако ќе бидете на свои на своето.

Dorina milky mousse

Запознајте го Dorina milky mousse чоколадото; загризете во ново чоколадно искуство и препуштете се на новиот чоколадно-млечен вкус! Ве очекува воздушесто и кремасто млечно полнење, исто како неодлив млечен крем, обвиткано со добро познатиот вкус на најфино Крашово чоколадо. Чоколадо и млеко, не изгледале никогаш подобро заедно како оваа зима!