Само едни се Napolitanke Kraš

Врвната комбинација на крцкави листови од вафел и најразлични вкусни кремови нуди богата палета на вкусови, како плод на долгогодишно искуство и традиција во производството на вафел производи.

Крашовите Napolitanke се најпознат производ од оваа категорија кои со текот на годините станаа синоним за целокупната категорија на вафел производи. Постојано се дополнуваат со нови вкусови и практични пакувања.