Dorina nagrađuje putovanjem u domovinu Macarona

Znate li odakle potječu Macaroni? Macaroni su uvelike poznati u cijelome svijetu, a oni najfiniji dolaze, naravno, iz Francuske. Upravo vas tamo vodi naša Dorina, u zamjenu za samo 3 Dorina čokoterapije! 3 čokoterapije, 1 besplatno putovanje! 

Macaroni su kultni slastičarski proizvod, a iako izgledaju kao jednostavan šareni keksić, njihova priprema rezultat je velikog slastičarskog umijeća koje su Kraševi znalci prenijeli u vrhunsku Dorina čokoladu. Naše Dorine Macarons okusa vanilije, jagode i pistacije se tope u ustima i prava su delicija za sve one koji obožavaju slatko.

Kupnjom Dorina Macarons okusa ili bilo koje druge Dorina čokolade možeš sudjelovati u nagradnoj igri i osvojit put u Pariz za dvije osobe ili jedan od čak 100 slatkih Dorina paketa.

Glavna nagrada - put u Pariz za dvije osobe

Put u Pariz glavna je nagrada za jednog sretnika koji će u pratnji moći povesti još jednu osobu. Pariz nudi niz mogućnosti, od opuštajućih šetnji uz rijeku Seinu, kulturnog doživljaja posjeta muzeju Louvreu ili katedrali Notre Dame, do nezaobilaznog posjeta Eiffelovu tornju.

Osim putovanja za dvoje u najromantičniji grad na svijetu, tu su i utješne nagrade – čak 100 paketa Dorina čokoterapije za 100 ljubitelja čokolade.

Kako do nagrade?

Od 01.03.2018. do 30.03.2018. godine kupi bilo koje 3 Dorina čokolade težine veće od 30g i pošalji SMS na broj 091 212 414 koji sadrži: broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, kućni broj, poštanski broj i mjesto). Važno je da su sve 3 Dorina čokolade kupljene u jednoj kupovini i da su vidljive na jednom računu.

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika za glavnu nagradu (putovanje u Pariz za dvije osobe) za Federaciju BiH održat će se 03.04.2018. godine, a izvlačenje za Republiku Srpsku 04.04.2018. godine. Dobitnici će biti objavljeni u roku od 2 dana od izvlačenja na web-stranici www.krastrgovina.com.

Kompletna pravila nagradne igre za Federaciju BIH možete pročitati ovdje, a za Republiku Srpsku ovdje. Biraj Dorina čokoterapiju i uživaj u gradu vrhunske gastronomije, slastica, mode i romantike.