Novi ljetni okusi Dorina čokolada i Domaćice

Ljetni su noviteti iz Kraša lagani i slatki, i dok nam jedni dolaze u prozračnim bijelim tonovima, drugi neodoljivo mirišu na tropsko voće.

Kraševu su ljetnu kolekciju otvorile Dorina čokolade koje su svojoj bogatoj paleti okusa dodale i dva svježa, bijela noviteta; uz Dorinu bijelu čokoladu s hrskavom rižom i Dorinu bijelu popcorn čokoladu sa slatko-slanim karameliziranim prženim kokicama ljubitelji bijele čokolade, ali i svi čokoljupci, će itekako doći na svoje. Naša prognoza za ljeto kaže da će fino topiva bijela čokolada s hrskavim dodatcima biti najpoželjniji ljetni dodatak u hladu.

Dorina bijela riža i Dorina bijela popcorn

Osim novih bijelih čokolada, tu su i omiljeni Domaćica keksi koji su se za ljetno izdanje okitili tropskim notama, smjestili u limitirano, atraktivno, tropsko izdanje kutije i dobili ime Domaćica Tropicana.  Svima dobro poznati prhki keksi preliveni s 23% mliječne Dorina čokolade u sebi kriju fino izbalansirane okuse ananasa, marakuje, naranče, limuna i kokosa koji već na sam spomen izazavaju zazubice i instantno pozivaju na isprobavanje. Ako ste mislili da su kremasti voćni kolači i ledeni sladoled vrhunac ljetnog užitka, čekajte da isprobate Domaćicu Tropicanu, ne vjerujemo da ćete se zaustaviti samo na jednom aromatičnom keksu!

Domaćica Tropicana

Dok je ljeto neodlučno, vi budite odlučni i potražite Kraševe novitete na policama vaših trgovina i uživajte u slatkoj dimenziji ljeta i spojevima okusa koji će vas osvojiti na prvi zalogaj.