Nova Dorina kampanja - Moja čokoterapija

Ponosni što više od stoljeća proizvodimo najukusniju hranu za dušu, ove jeseni smo kreirali novu Dorininu komunikacijsku platformu – Čokoterapiju.

U današnjem načinu života, užurbanoj svakodnevici, moru obveza i manjku slobodnog vremena svima je potreban predah. Za predah od svih "moranja" i kaotične svakodnevice potrebna je hranu za dušu; čokolada. Ponosni što više od stoljeća proizvodimo najukusniju hranu za dušu, ove jeseni smo kreirali novu Dorininu komunikacijsku platformu – Čokoterapiju.

U kratkim formatima TV spotova prikazane su različite situacije u kojima je Dorina čokolada utjeha i nagrada – prava Čokoterapija. Dorina Čokoterapija je tu za sve one kojima je potrebna prečica do sreće, osjećaj sigurnosti, topline i hormon dobrog raspoloženja. Zahvaljujući svojoj širokoj paleti okusa, inovativnim pakiranjima i fino topivom, izvornom okusu čokolade daje trenutni predah od svakodnevice, olakšanje i nagradu.

Dorina čokolada svaki trenutak čini malo boljim nego što je dotad bio stvarajući harmoniju i čaroliju pravog čokoladnog užitka. Ove jeseni, za nove čokoladne rituale, Dorina je pripremila novi okus u poznatoj co-branding paleti – Dorina Jadro.

Jedinstveni spoj mliječne Dorina čokolade s poznatim Jadro napolitankama i prepoznatljivom zlatnom pakiranju, oduševit će svakog istinskog čokoljupca.