Kraš slatki paketi – Internet prodaja - besplatna dostava

Ostanite doma, a Kraš će doći do Vas!

Kako bi se BH građani u ovom vremenu  iz sigurnosti svog doma mogli zasladiti ili razveseliti najdraže osobe, Kraš je u suradnji s Hrvatskom poštom Mostar osigurao online narudžbu paketa Kraševih proizvoda uz besplatnu dostavu Brzom poštom 1323 preko internetske trgovine ePostShop. (www.epostshop.ba)

„Najvažnije  je sada sačuvati zdravlje i zato je zasad nužno ostati doma. To je najbolji način da pomognemo zdravstvenima djelatnicima u borbi protiv epidemije koronavirusa“.

Kako bi ova teška vremena malo zasladili, Kraš je za Vas pripremio 'Pakete koji nas spajaju'  u kojima su slatki proizvodi i kojima Vam želimo omogućiti da uživate u našim najpopularnijim slasticama, a bit će Vam dostavljeni na kućnu adresu. Paketom možete čestitati rođendan, rođenje djeteta, godišnjicu braka ili uljepšati nekome koga volite nadolazeće blagdane (Uskrs, Vaskrs, Bajram).

Osmislili smo tri različita Kraš slatka paketa po cijenama od 20 KM –(L Paket /Uskrsni) i 30 KM (XL paket) i 50 KM (XXL paket) s  proizvodima koje najviše volite (sadržaj slatkog paketa se nalazi na www.kras.hr/bih ili www.epostshop.ba).

Ostanite doma,a Kraš će doći do Vas!

Vaš Kraš