Domaćica BeneFIT – novo zdravije lice Domaćice

Upoznajte još jedan novi, sasvim drugačiji okus Domaćica keksa jer iz naše slatke radionice na tržište stiže zdraviji keks baš za svakoga i baš za svaku priliku.

Uz šalicu jutarnje kave, čaja ili toplog mlijeka, kao energetski snack na poslu, brzinski  zalogaj tijekom putovanja ili kad vam se baš jede nešto slatko, tu je nova Domaćica BeneFIT s 30°% manje šećera i dodanim inulinom, zobenim pahuljicama, cjelovitim pšeničnim brašnom i čak pet vrsta voća. I ne, ne brinite, ako smo je učinili zdravijom i obogatili vlaknima, nismo je učinili neprepoznatljivom, već smo je kako i dolikuje Domaćici prelili s 23% tamne čokolade koja se izvrsno nadopunjava s prhkim, integralnim keksom.

Domaćica BeneFIT

Uvjereni smo kako će nova Domaćica BeneFIT zadovoljiti apetite i velikih i malih, kao i da će zbog smanjene količine šećera, visokog udjela vlakana, fino izbalansiranih voćnih nota bobičastog voća i tamne čokolade, ali i svoje savršene hrskavosti s lakoćom osvojiti nepca i onih koji prednost daju zdravijim zalogajima te tako postati omiljeni zalogaj svih generacija.

Domaćicu BeneFIT možete pronaći u standardnom pakiranju s kojeg vam se smiješi lice Ivana Rakitića, vrhunskog sportaša i ambasadora Domaćice. Potražite novu Domaćicu u vašim trgovinama i uživajte bez grižnje savjesti u prhkom okusu poznatog keksa u zdravijem ruhu.