Bajadera - satkana užitkom… već 65 godina

Kažu da svako vrijeme nosi svoje, i trendove, i priče, i okuse, a upravo je to Kraševa Bajadera: i trend, i priča, i okus baš svakog vremena.

Nastanila se u našim domovima još davnih godina kao ručno rađena delicija i uvela nas u novi svijet pralina. Rođena iz znanja vještih Kraševih majstora i strasti prema izradi slastica, zauzela je svoje mjesto u našim srcima, podarivši nam punih 65 godina uživanja u netaknutom izvornom okusu i vjerno ostala među nama u svim prilikama. S jednakim je žarom darujemo i primamo na dar jer Bajadera je dio našeg identiteta i okus tradicije kojeg čuvamo i s ponosom prenosimo na nove generacije.

Bajadera

Bajadera

Fine kremaste note kakao maslaca i aromatičnost lješnjaka i badema, isprepleteni u jedinstvenom spoju zaštićene Kraševe recepture, zaštitni su znak Bajadere, koja svojom topivošću i punoćom okusa osvaja na prvu.

Možda jest svoje ime dobila po orijentalnoj dvorskoj plesačici, no danas je Bajadera sinonim samo za jedno – vrhunski užitak prepoznatljivog dizajna i oblika koji svojom kvalitetom i originalnošću zasluženo uživa status zvijezde među pralinama u ovom dijelu Europe. Ona budi maštu, ali i sva osjetila, baš pri svakom kušanju. Jednostavno, Bajadera je satkana užitkom.