Bajadera - Satkana užitkom

Sa željom da jedinstvenu osobnost, uz svoje brojne atribute, pretoči u suvremeno okruženje, ona i ovoga puta bira ples... Na svili.

Noseći ime zavodljive orijentalne plesačice, Bajadera iskonski, kroz svo vrijeme svog postojanja, utjelovljuje sinonim za savršen sklad i gracioznost.

Ples na svili poveznica je sa snagom, ali istovremeno i nježnošću te ljepotom žene koja svim svojim bićem, kroz metamorfozu obavijenu svilom, uistinu ostavlja bez daha. Konture svile naziru se i u savršeno kremastoj čokoladi koja vješto skriva tajnu Bajaderinu recepturu, satkanu od pomno biranih, svježih badema i lješnjaka. Upravo tako, uz neizostavnu oznaku ''Izvorno hrvatsko'', Bajadera svojim jedinstvenim okusom te prepoznatljivim dizajnom i oblikom zasluženo uživa status zvijezde među pralinama u ovom dijelu Europe. Ona budi maštu ali i sva osjetila pri svakom kušanju. Jednostavno, Bajadera je satkana užitkom.

Bajadera

Novo blagdansko ruho naše Bajadere u obliku knjige

Njeno novo pakiranje u obliku knjige u sebi krije povijest i priču o ovoj bezvremenskoj slastici. Riječ je o priči koja oživi svaki put kad je Bajadera neizostavan dio naših života – „pojavljujući“ se na obiteljskim druženjima i proslavama, kada se njom pokazuje ljubav i izražava zahvalnost te u ulozi najljepše rođendanske ili neke druge čestitke. 

Bajadera knjiga