Složi boje slatkog proljeća u paleti Kraševih okusa

Pssssst… Otkrit ćemo vam tajnu i to veliku, slatku tajnu iz tvornice čokolade! Spremni? Ma jeste li sigurno spremni? Uopće ne morate čekati na kalendarski početak najšarenijeg godišnjeg doba jer svoje slatko proljeće možete složiti već danas!

Kraševe slastice šarenih boja i oblika, iz asortimana Složi slatko proljeće, mogu biti vaš origami koji slažete po svom, a dječji paket u obliku preslatkog zečića i veeelika pakiranja omiljenih vam slastica spremni su ušareniti i zasladiti vaše uskršnje gnijezdo ili košaricu. Tako, recimo, možete kombinirati kremastu Dorinu Milky Eggs čokoladu obogaćenu mliječnim puffsima s Domaćicom Duopack koja pruža dvostruku dozu tradicije, a uz to možete dodati trostruki užitak čokoladno voćne rapsodije, Jaffa 3Packa, i tako složiti svoje slatko proljeće! Za sve znatiželjne sladokusce Kraš je pripremio još jedan pravi proljetni novitet, a to su Ki-Ki Punioza Sour Eggs – sočne voćne karamele pune sočnog voćnog punjenja s okusom osvježavajuće kisele jabuke.

Odlučite li se za samo za jedan proizvod, super! Želite kombinaciju? Fantastično! Ako odluka padne na sve, još bolje! Jer, to je tvoj izbor i možeš ga složiti kako god ti srce (i proljeće) želi.

No, ako slaganje paketića ipak želite prepustiti čokoladnim čarobnjacima, stručnjacima za fino i itekako dobrim poznavateljima dječjih želja imamo jako dobro rješenje! Kids Mix paket, u obliku neodoljivo slatkog uskršnjeg zeca, krije jedinstvenu Torticu, svo šarenilo Ki-Ki Tutti Frutti karamela, u paketu je i Životinjsko carstvo, čokoladica koja jednostavno potiče maštu, avanturu i igru te legendarni Bananko za koji dobro znaju i mali i veliki.

S Krašom nema pogrešnih i pravih puzli jer sami imate moć složiti omiljenu kombinaciju, ispunjenu bojama, srećom i jednostavno neodoljivim okusima. Dragi naši mali i veliki sladokusci, zapamtite jedno – najslađu paletu posloži i proljetno veselje se množi!