Otvoren Kraš choco&café ispred najslađe tvornice u Zagrebu

Ispred Kraševe tvornice na zagrebačkim Ravnicama, otvoren je Kraš choco&café, novo omiljeno mjesto za sve ljubitelje slastica i one koji žele uživati u jedinstvenom spoju tradicije i suvremenih okusa.

Slatkom ponudom vrhunskih čokoladnih delicija inspiriranih najpoznatijim Kraševim klasicima poput kolača i torti, sladoleda i koktela te drugih raznovrsnih toplih i hladnih napitaka, novi Kraš choco&café nudi moderno i ugodno okruženje za opuštanje i druženje.

„Otvorenje Kraš choco&caféa uz našu tvornicu predstavlja jedinstvenu priliku za naše posjetitelje da uživaju u vrhunskim čokoladnim delicijama i napitcima u blizini mjesta gdje se proizvode generacijama omiljeni slatkiši. Prateći potrebe naših potrošača, kontinuirano nastojimo dodatno poboljšati njihovo iskustvo i omogućiti im još jedno mjesto gdje mogu uživati u degustaciji svojih najdražih okusa“, izjavio je Robert Kiš, rukovoditelj odjela maloprodaje, ugostiteljstva i evenata u Krašu.

Dolaskom sunčanih dana, lijepa terasa Kraš choco&caféa postaje idealno mjesto za predah od svakodnevnih obaveza i uživanje u okusima Kraševih slatkih kreacija.

Vidimo se u Kraš choco&caféu!