Fontana vrele kocke otopile konkurenciju, a zapalit će svako nepce!

U Krašu se trudimo stalno pomicati granice pa smo početkom travnja, inspirirani dimom roštilja kojem se veselimo za praznik rada, objavili anketu i na izbor dali tri vrlo zanimljive kombinacije – Frondi grah, Ki-Ki Ćevapoza i Fontana Vrele kocke. U jakoj konkurenciji Fontana Vrele kocke otopile su konkurenciju, ostavile je u dimu i svima pokazale tko je glavni!

Sada, kad se bliži prvi svibnja, dan kojim otvaramo sezonu roštiljanja, bacamo još više drva na vatru! Službeno objavljujemo da su naše Fontana Vrele kocke, s tamnom čokoladom i vrelim punjenjem od chillija proizvedene, a od ovog tjedna i dostupne na policama Kraševih maloprodajnih mjesta.

Kako bismo dodali još više uzbuđenja vašim okusnim pupoljcima, nova inačica dobro poznate slastice Fontana ledene kocke dolazi u limitiranom izdanju. Zamislite samo Kraševu kvalitetnu tamnu čokoladu koja se spaja s pikantnim chillijem – pa to će doslovno zapaliti svako nepce, a ne samo roštilj jer… ovo nije samo priča o slatkom i pikantnom, ovo je priča o avanturi koja vas čeka da je započnete.

VRELE KOCKE 140 g
NUTRITIVNA DEKLARACIJA na 100 g: Energija 2312 kJ / 553 kcal; Masti 33 g, od kojih zasićene masne kiseline 17 g; Ugljikohidrati 55 g, od kojih šećeri 54 g; Bjelančevine 6,3 g; Sol 0,12 g.