12. Kraševa slatka bajka

Za čarobno božićno raspoloženje i blagdanske pripreme nikad nije prerano. Kraš i ove godine priprema najslađu dječju adventsku zabavu. Tvornica slatkiša ponovno se oblači u božićno ruho i priprema pregršt zabave i poklona za svoje najmlađe posjetitelje.

U ovogodišnjoj Kraševoj Slatkoj bajci pratimo priču o začaranom boru koji krije nestašnog vilenjaka i djevojci koja ne želi slaviti Božić. Nizom sretnih slučajnosti i čarolija, uz puno pjesme i prepoznatljivih božićnih melodija, na sva lica vraća se radost, a blagdansko slavlje u kuću.

Treću godinu zaredom u režiji Krešimira Dolenčića i ovaj Božić u Krašu bit će prepun veselja i pjesme za sve uzraste. Naše najdraže posjetitelje kroz predstavu će voditi Luka Bulić, Giuliano, Ivan Dečak, Amanda Prenkaj i mnogi drugi. 

Kraševa slatka bajka

Što vas čeka prije predstave?

Čokoladice s imenima malih posjetitelja, zabavne maskote Kraševih dječjih brandova čije košare kriju slatka iznenađenja, vožnja vlakom Kraš Express, puuuno igre i toplog božićnog ugođaja.

Kako bi i odrasli uživali u božićnom ugođaju tvornice slatkiša, u čarobnom ugođaju Kraševog bara čekaju ih topli napici.

Predstave počinju 05.12., a traju sve do 22.12. Ulaznice potražite u Bonbonnièri Kraš na adresi Ravnice 48, po cijeni od 40 kn. Vidimo se!  

Kako smo se proveli prošle godine, pogledajte u ovom zanimljivom božićnom videu!