Milky Zoo - nova čoko avantura s najdražim likovima Životinjskog carstva

Milky Zoo oduševio je i poznatog nogometaša Šimu Vrsaljka, novog ambasadora Životinjskog carstva. U svojoj novoj ulozi predstavlja Vam punjenu čokoladicu Životinjsko carstvo Milky Zoo.  

Svi znaju da u Kraš Životinjskom carstvu vladaju životinje i preko 75 godina razveseljavaju mnoge generacije potrošača. Čokoladica Životinjsko carstvo legendarni je slatkiš koji u svojim šarenim omotnicama krije pregršt znanja o životinjskom svijetu, a od ovog proljeća i čokoladicama vladaju životinje.

Nova čokoladica Životinjsko carstvo punjena je mliječna čokoladica s likovima Životinjskog carstva. Čokoladni Krokodil Kroko, panda Amanda, žirafa Gracija, galeb Stipe i lav Leopold nalaze se na novim čokoladicama i čuvaju bogato mliječno punjenje unutar čokoladice.

Najbolje od svega, zabava tek počinje kada pojedeš čokoladicu! Unutar pakiranja čokoladice nalazi se i jedinstveni kod koji možeš unijeti na digitalni album Životinjsko carstvo na www.igraoni.ca, osvajati dodatne nagrade i upoznati digitalni svijet Životinjskog carstva.

Milky Zoo

Uloga ambasadora za novu čokoladicu Milky Zoo pripala je poznatom nogometašu Šimi Vrsaljku. U TV spotu za čokoladicu Šime javlja ekipi iz Životinjskog carstva da je stigla nova čokoladica i to baš onako kako smo se navikli od njega – uživo putem društvenih mreža. Koliko mu se svidjela možete pogledati u novom TV spotu.